CARWASH/TANKEN - Garage Karssen > >
Klein Loolaan 17
3972 KB Driebergen-Rijsenburg

CARWASH/TANKEN

Autowassen, het is niet de hobby van iedereen maar toch vinden velen een schone auto erg prettig. Aan de slag dan maar thuis voor de deur: een emmer met water, zeep erin en boenen maar! Afspuiten met de tuinslang en daarna met een zemen lap de auto drogen en voilà! Het resultaat? Een niet geheel schone, droge auto en natte kleding. Daarnaast spoelt u de vuiligheid die van de auto afkomt zo het riool in. Zo maar een paar redenen om naar onze carwash te komen! U kiest een programma en onze aanwezige wasstraatmedewerker zorgt dat uw auto er weer spik en span bij komt te staan! Uw auto wordt handmatig voorgewassen en er wordt extra aandacht besteed aan de moeilijk bereikbare plaatsen. Zo kunnen wij precies de benodigde meerwaarde geven om uw auto weer grondig te reinigen omdat wij de auto’s ook op die plekken reinigen waar onze machine niet bij kan komen, bijvoorbeeld: wielkasten, dorpels en extra aandacht voor de velgen. Mooi bijkomend voordeel is dat het vuil afkomstig van de auto’s wordt opgevangen en eens in de zoveel tijd wordt afgevoerd, zodat het milieu zo min mogelijk belast wordt. Wij heten u van harte welkom bij de enige carwash van Driebergen!

PRIJZEN CARWASH

WASPAS

U kunt desgewenst een waspas bij ons kopen. Dit is een 10-rittenkaart van een programma waarin korting is verwerkt. Zo hoeft u niet steeds apart af te rekenen en bespaart u ook nog. Loop gerust even bij ons binnen!

Voorwaarden waspas:
Bij aanschaf van een waspas dient u het gehele bedrag te voldoen. Bij elke wassing vermindert de waarde van de pas doordat er een wassing wordt afgehaald. Zonder vertoon van deze pas kunt u géén gebruik  maken van de aangeboden kortingen! Bij verlies van de pas vervalt de gehele waarde en dient u een nieuwe aan te schaffen. Bewaar de pas dus zorgvuldig! Bij eventuele prijswijzigingen is de pas nog 6 maanden geldig, daarna vervalt de  waarde ervan.

TANKEN

Bij ons 24/7 tankstation, sinds 2012 omgedoopt tot ‘’Herman Karssenplein” (genaamd naar de oprichter van het bedrijf in 1962 en ter ere van het toen 50 jarige bestaan), kunt u de volgende Gulf-brandstoffen tanken:

Euro 95 | Euro 95 Super | Diesel (de brandstofprijzen zijn gelijk aan de Gulf adviesprijzen)

TANKPAS

U kunt bij ons bedrijf een aanvraag voor een tankpas doen waardoor u gebruik kunt maken van kortingen. Deze pas is zowel voor particuliere alsmede zakelijke klanten beschikbaar. De betaling geschied middels automatische incasso eens per 14 dagen en de factuur ontvangt u digitaal. Er dient een machtiging afgegeven te worden voor het afschrijven van de bedragen.

Klik hier en neem direct contact met ons op!