ONS BEDRIJF - Garage Karssen > >
Klein Loolaan 17
3972 KB Driebergen-Rijsenburg

ONS BEDRIJF

Garage Karssen, voorheen Automobielbedrijf Karssen B.V., is sinds 21 mei 1962 gevestigd in Driebergen-Rijsenburg. In eerste instantie als één van de dorpsgarages. Sinds 1972 houden wij ons actief bezig met de verkoop en het onderhoud van de Zweedse SAAB automobielen. Na het dealerschap hebben wij in 2004 de keuze gemaakt voor het after-sales dealerschap van SAAB. Dit merk vormt tot op de dag van vandaag nog steeds een grote activiteit van ons bedrijf.

Daarnaast leggen wij ons toe op reparatie en onderhoud van alle merken. Ook voor het kopen van een nieuwe of gebruikte auto, welk merk dan ook, bent u bij ons aan het juiste adres!

Indien uw auto bij ons voor onderhoud is, kunnen wij voor u, indien gewenst een vervangende automobiel inzetten tegen een redelijke vergoeding. Zelfs enkele Ford’s Transit hebben wij beschikbaar voor het transport van huisraad en andere goederen.

Naast onze onderhouds- en reparatieactiviteiten bieden wij een professionele wasstraat en faciliteren een Q8 zelftankstation met 24uurs service. Ons bedrijf valt onder de categorie kleine bedrijven, waardoor persoonlijke aandacht en korte lijnen gewaarborgd is en blijft.

Onze slogan is dan ook: “Wat je belooft kom je ook na”

Wij hopen u binnenkort als relatie van ons bedrijf te mogen verwelkomen.

Met hartelijke groet,

Jelte Bakker

Werkplaats en onderhoud

Wouter ter Velde T: 0343-513 436 E: wouter@garagekarssen.nl

Services en planning

Wouter ter Velde T: 0343-513 436 E: wouter@garagekarssen.nl  

Verkoop en advisering

Jelte Bakker T: 0343-513 436 E: jelte@garagekarssen.nl