Over ons - Garage Karssen > >
Klein Loolaan 17
3972 KB Driebergen-Rijsenburg

Over ons

Garage Karssen is in 1962 opgericht. Ons team bestaat uit enthousiaste mensen met passie voor auto’s, hart voor de zaak hebben en als belangrijkste doel een tevreden klant! Dit doen wij door persoonlijk contact, open en eerlijke communicatie, het verlenen van zeer goede service, het leveren van kwaliteit en met ons motto als uitgangspunt: wat je belooft kom je ook na!

De oorsprong als dorpsgarage hebben wij nooit achter ons gelaten, ondanks specialisme van bepaalde merken. U bent dus aan het juiste adres voor totaalonderhoud aan uw auto! Sinds 1972 houden wij ons actief bezig met het prachtige merk SAAB. Dit vormt vandaag de dag nog steeds een belangrijke activiteit in ons bedrijf. Uiteraard is elke klant van harte welkom, ongeachte het merk auto die zij of hij bezit.

Bij ons kunt u terecht voor het laten onderhouden, keuren en repareren van personenauto’s en lichte bedrijfswagens. Ook voor het kopen van bijvoorbeeld een occasion bent u in goede handen. Graag denken wij met onze klanten mee en kunnen we, eventueel aan de hand van een door u gegeven zoekopdracht, de juiste auto voor u vinden. Verder faciliteren wij de enige wasstraat van Driebergen-Rijsenburg en een Gulf-tankstation welke 24/7 geopend is.

Bij Garage Karssen staan kwaliteit, service én persoonlijk contact voorop. Graag tot ziens!

Klik hier en neem direct contact met ons op!

Garage Karssen.
Klein Loolaan 17
3972 KB Driebergen-Rijsenburg

Verkoop en advisering:
Jelte Bakker
Telefoon: 0343-513 436
Email: info@garagekarssen.nl

Services en planning:
Wouter ter Velde
Telefoon: 0343-513 436
Email: info@garagekarssen.nl