0343-513 436         info@garagekarssen.nl
KARSSEN CARWASH DRIEBERGEN

KARSSEN CARWASH DRIEBERGEN

Autowassen, het is niet de hobby van iedereen maar toch vinden velen een schone auto erg prettig. Aan de slag dan maar thuis voor de deur: een emmer met water, zeep erin en boenen maar! Afspuiten met de tuinslang en daarna met een zemen lap de auto drogen en voilà! Het resultaat? Een niet geheel schone, droge auto en natte kleding. Daarnaast spoelt u de vuiligheid die van de auto afkomt zo het riool in. Zo maar een paar redenen om naar onze carwash te komen! U kiest een programma en onze aanwezige wasstraatmedewerker zorgt dat uw auto er weer spik en span bij komt te staan! 

Wim helpt u graag op maandag en vrijdag van 8.15 uur  tot 16.30 uur, dinsdag, woensdag en donderdag van 8.15 uur tot 10.00 uur.

Overige dagen/tijden bent u van harte welkom bij onze moderne wasstraat Autowas Driebergen, Nijverdal 26 (6 dagen per week geopend). Onder het genot van een kop koffie helpt Wim u ook hier graag. 

Extra aandacht voor uw auto en het milieu

Uw auto wordt handmatig voorgewassen en er wordt extra aandacht besteed aan de moeilijk bereikbare plaatsen. Zo kunnen wij precies de benodigde meerwaarde geven om uw auto weer grondig te reinigen omdat wij de auto’s ook op die plekken reinigen waar onze machine niet bij kan komen, bijvoorbeeld: wielkasten, dorpels en extra aandacht voor de velgen. Mooi bijkomend voordeel is dat het vuil afkomstig van de auto’s wordt opgevangen en eens in de zoveel tijd wordt afgevoerd, zodat het milieu zo min mogelijk belast wordt. Wij heten u van harte welkom bij onze carwash in Driebergen!

Prijzen Carwash

PROGRAMMA 1 2 3 4
Voorwassen
Wielwassen
Onderkant wassen
Waxen
Polishen
Drogen
         
Prijs € 15,-- € 13,-- € 11,-- € 10,--
Waspas-prijs € 12,50 € 11,-- € 10,-- € 9,50

 

Waspas

U kunt desgewenst een waspas bij ons kopen. Dit is een 10-rittenkaart van een programma waarin korting is verwerkt. Zo hoeft u niet steeds apart af te rekenen en bespaart u ook nog. Loop gerust even bij ons binnen!

Voorwaarden waspas:
Bij aanschaf van een waspas dient u het gehele bedrag te voldoen. Bij elke wassing vermindert de waarde van de pas doordat er een wassing wordt afgehaald. Zonder vertoon van deze pas kunt u géén gebruik  maken van de aangeboden kortingen! Bij verlies van de pas vervalt de gehele waarde en dient u een nieuwe aan te schaffen. Bewaar de pas dus zorgvuldig! Bij eventuele prijswijzigingen is de pas nog 6 maanden geldig, daarna vervalt de  waarde ervan.

Contact Info

  • Garage Karssen

  • Klein Loolaan 17

  • 3972 KB Driebergen-Rijsenburg

  • 0343-513 436

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© Garage Karssen - All Rights Reserved